serhii.net

In the middle of the desert you can say anything you want

09 Jan 2019

Підсумки 2018

Невже 7 років?

Перечитую щоденники, листи, календар, гітхаб, передивляюсь фотографії. Вірогідно, це був найкращим роком за все моє життя.

Now playing: Bach, Matthäus-Passion
Досягнення року: Написав і довів до функціонального стану перший нетривіальний програмний проект :) І потім замутив ще один
Подія року: 35c3!
Настрій року: Усвідомленості, свободи та світла всередині, з легким відтінком магічного реалізму
Зустріч року: Э. Деякі зустрічі залишають глибокі сліди. Почесне друге місце — чувак, який мені втирав о сьомій ранку про часові пояси. (“If you use continuous timezones, the width of a server rack is one millisecond”). А так взагалі дуже багато надзвичайних зустрічей цього року.
Геморой року: Електротехніка.
Країна року: Ізраїль
Місто року: Петах Тіква
Слово року: Machine Learning
Подорож року: Ізраїль!
Веб-сервіс року: http://www.time.is/
Колір року: Чорний, можливо з темно-синім.
Запах року: Зеленого чаю
Новина року: “IAESTE nomination confirmed”
Книга року: “Deep Work”, але взагалі дуже мало читав цього року. Вірніше, дуже мало дочитав.
Фільм року: “Отпетые мошенники” + перші дві серії Ліквідації.
Пісня року: Ооо. Продовжимо. As usual, in no particular order. Il Ballo di San Vito – Vinicio Capossela, Branduardi / Battiato – Il Sultano Di Babilonia E La Prostituta, Dr. Dre – Still D.R.E., The Irish Rover, у конкретно цьому виконанні, Leningrad Cowboys – Happy Together + Kasakka, Ritmo di Contrabbando – Eugenio Bennato, The Beatles – Hey Jude, Tracy Chapman – Fast car, Kipparikvartetti – Rovaniemen markkinoilla 1964, Oró Sé do Bheatha ‘Bhaile – The Dubliners. Вовка Затихомиренный — НАЕБАЛИ
Жах року: Реакція окремих людей на окремі події в українській політиці.
Заклад року: Їдальня Хаврат Хашмаль.
Напій року: Зелений чай!
Їжа року: Курині відбивні та спагеті
Транспорт року: Flixbus
Бренд року:
Антилюдина року:
МріяЦіль на наступний рік:  Знайти офіційну цікаву роботу в області ML / Data Science та замутити три нормальних сайтика, один з монетизацією. Закінчити бакалаврат в Мерзе.

Побажання собі на 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 рік: 

Продовжити сон, спорт, медитацію – ЦЕ ПРАЦЮЄ.

Як і минулого року — більше читати, особливо художню літературу. Навчитися це робити, а також взагалі займатися творчістю, не відчуваючи вину з приводу того, що я маю робити щось інше. Взагалі позбавитись від непотрібного почуття вини і нормально відпочивати. Не витрачати час але коли витрачаю — робити це свідомо.

Інтенсивно вчити статистику та МЛ та мати проектики які це демонструють, можливо вести якийсь Diensttagebuch (головне не згадувати звідки я дізнався про саме поняття). Чітко щось осмислене робити Х годин на день.

Нормально підтримувати спілкування з людьми, вірогідно це основне що не давало спокою, але воно покращується.

На наступний рік дивлюсь з оптимізмом та вірою в себе та Всесвіт, який мені стабільно підкидає прекрасні речі саме тоді, коли вони мені актуальні. Рік почався абсолютно прекрасно, і так, сподіваюсь, і продовжиться, сам я точно докладу всі зусилля до цього. Ну, фоєр.

(У)

Nel mezzo del deserto posso dire tutto quello che voglio.